Ons verhaal

Supa-Dupa Upcycles is nog een piepjong bedrijf. We zijn kort na het uitbreken van het Corona virus in Nederland van start gegaan. Supa-Dupa heeft haar oorsprong in de evenementenbranche (www.supa-dupa.com) en wij stonden als bedrijf ineens stil. Tegelijkertijd ontstond er ook ruimte voor iets nieuws. Corona leert ons dat we lief moeten zijn voor de planeet. Dat we niet meer terug kunnen naar hoe het was en dat we zoveel mogelijk materialen moeten hergebruiken. We wilden iets moois maken in de geest van deze tijd: Het recyclen van flightcases, tot een mooi stoer, meubelstuk. Met oude pallets, verbouwen wij de afgedankte flightcases tot stevige kisten op wielen die je kunt gebruiken voor dekens, boeken, bijzettafel, lego-bak of poef met opbergfunctie. Ook tafels, stoelen, krukjes zullen de komende tijd ontwikkeld worden.


Supa-Dupa is een samenwerking aangegaan met Successful Party om hun overbodige materialen te upcyclen naar nieuwe producten. Daarnaast zijn we bezig met andere partnerships om gebruikt hout en andere onderdelen te recyclen. Wij geloven erin dat het Coronavirus ons heeft willen vertellen dat we liever met onze planeet om moeten gaan en minder afval te produceren. We besteden veel aandacht aans ons product maar evenzoveel aan de productieketen waar onze spullen vandaankomen en hoe wij met onze restmaterialen omgaan.


Wij staan open voor nieuwe plannen of ideeen voor de toekomst zolang het maar past in onze visie: mooie producten maken van bestaande materialen. Neem vooral contact met ons op als je een leuk idee hebt, of mooie plannen om samen iets te doen. Zo is het ook mogelijk om producten van Supa-Dupa te gebruiken voor fotoshoots, videopresentaties of andere evenementen.


Upcycle Nu!


Liefs,

Supa-Dupa Upcycles