Ons verhaal

Supa-Dupa Upcycles is nog een piepjong bedrijf. We zijn kort na het uitbreken van het Corona virus in Nederland van start gegaan. Supa-Dupa heeft haar oorsprong in de evenementenbranche (www.supa-dupa.com) en wij stonden als bedrijf ineens stil. Tegelijkertijd ontstond er ook ruimte voor iets nieuws. Corona leert ons dat we lief moeten zijn voor de planeet. Dat we niet meer terug kunnen naar hoe het was en dat we zoveel mogelijk materialen moeten hergebruiken. We wilden iets moois maken in de geest van deze tijd: Het recyclen van flightcases, tot een mooi stoer, meubelstuk. We zijn begonnen met oude pallets en afgedankte flightcases waar we stevige kisten van maakten die je kunt gebruiken voor dekens, boeken, bijzettafel, lego-bak of poef met opbergfunctie. Inmiddels maken we ook op maat tafels, stoelen, krukjes, buitenkeukens, banken etc etc etc.


Supa-Dupa is een samenwerking aangegaan met verschillende bedrijven om hun overbodige materialen te upcyclen naar nieuwe producten. Wij geloven erin dat het Coronavirus ons heeft willen vertellen dat we liever met onze planeet om moeten gaan en minder afval te produceren. We besteden veel aandacht aans ons product maar evenzoveel aan de productieketen waar onze spullen vandaankomen en hoe wij met onze restmaterialen omgaan.


Waar wij bij Supa-Dupa echt blij van worden is als we het gebruikte materiaal van onze opdrachtgever bij het ontwerp en meubelstuk kunnen betrekken. Hoe mooi was het bijvoorbeeld om voor het buitenrestaurant Bohiem (www.bohiem.nl) onder andere tafels te mogen maken van gekapte eiken bomen uit het bos waar het restaurant is gebouwd. 


Wij staan open voor nieuwe plannen of ideeen voor de toekomst zolang het maar past in onze visie: mooie producten maken van bestaande materialen. Neem vooral contact met ons op als je een leuk idee hebt, of mooie plannen om samen iets te doen. Zo is het ook mogelijk om producten van Supa-Dupa te gebruiken voor fotoshoots, videopresentaties of andere evenementen.


Upcycle Nu!


Liefs,

Supa-Dupa Upcycles